fbpx

Суши Кинг история

Суши Кинг стартира преди 6 години с отварянето на първия си обект в жк Младост 4 с концепцията „Доставка на  прясно и вкусно суши в цяла София”. С нарастването на обема от работа ,  през 2016 отворихме и втория си обект в жк Люлин 10 за да можем да вдигнем качеството на услугата, която предлагаме.  Като малък семеен бизнес, ние от Суши Кинг възприемаме нашата работа не като задължение, а като призвание и непрекъснато се опитваме да усъвършенстваме уменията си и нивото на обслужване на нашите клиенти.

Новите ни суши предложения от 2020 година

Суши с пиле

Специално за Вас, нашите майстори създадоха авторски суши предложения с хрупкаво пилешко месо. Уникалната комбинация от ориз, пиле, зеленчуци и традиционни японски сосове ще Ви накара да изживеете едно кулинарно пътуване между традициите на изтока и най-новите кулинарни тендеции на запада.

Хрупкава темпура

Темпура е традиционен японски начин на паниране на риба, месо и зеленчуци. Комбинацията от пресни скариди, хрупкава панировка и панко трохи е гаранция за уникален вкус. Опитайте нашите авторски суши предложения и си подарете една експлозия от вкусове, към която няма как да останете равнодушни.

Birthday Month

sushiking-birthday-month

По случай рождения ден, ние от Суши Кинг правим кампания Birthday Month с 20% намаление на всички наши сушита до края на месец Май 2020 година с мотото „Отпразнувай нашия рожден ден с нас“.

Ние продължаваме да доставяме любимото ви суши дори и през тези тежки времена. Уверяваме ви, че спазва всички наложени мерки за безопасност. Ние подкрепяме, подкрепете и вие националната кампания #ОстанетеСиВкъщи. Нека бъдем живи и здрави.

Вашият коментар

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-добрата услуга.